(عکس توسط athree23 از طریق Pixabay)

گشت و گذار در آب های تیره دوستیابی آنلاین می تواند مشکل باشد. شما می خواهید از یک مسابقه با یکی از آشنایان خود – سابق ، اقوام یا همکار – جلوگیری کنید در حالیکه اطمینان حاصل می کنید که یک مسابقه بالقوه کامل را از دست ندهید. جدیدترین ویژگی Tinder را وارد کنید ، که به کاربران امکان می دهد مخاطبین شخصی را در برنامه مسدود کنند ، بنابراین دیگر نگران نباشید انگشت خود را به طور مستقیم بر روی لوله کش خود قرار دهید اما آماده مخلوط شدن است.

بررسی اخیر روی پلت فرم آنلاین نشان داد که بیش از 40٪ از پاسخ دهندگان در یک برنامه دوست یابی دیجیتال به شعله های قدیمی می افتند ، در حالی که 24٪ دیگر با یکی از اقوام یا کارمندان دفتر کار خود را می بینند. 10٪ بدبخت ها حتی با مشخصات استاد آشنا می شوند.

عکس از طریق Tinder

جای تعجب نیست که اکثر شرکت کنندگان گفتند که ترجیح می دهند از چنین برخوردهای ناجور جلوگیری کنند. با توجه به این موضوع ، Tinder Block Contact – گزینه انتخاب شماره های ذخیره شده (و پیوست ها) را که ترجیح می دهید در برنامه مشاهده نکنید (یا توسط آنها مشاهده نشود) ، معرفی کرد. این افراد از قبل در Tinder باشند یا بعداً با استفاده از همان شماره تلفن به آن بپیوندند ، به عنوان یک تطابق بالقوه ظاهر نمی شوند.

برنادت مورگان ، مدیر محصولات گروه برای اطمینان و ایمنی ، در بیانیه ای گفت: “ما شاید نتوانیم شما را از ورود ناشیانه به كافه نجات دهیم ، اما ما كنترل بیشتری بر تجربه Tinder شما داریم.” “ما Block Contact را بعنوان یک منبع اضافی معرفی می کنیم که با کمک به آنها در ایجاد فضای بی دغدغه برای ایجاد ارتباطات جدید ، به آنها آرامش خاطر می بخشد.”

این ویژگی که در ابتدا در هند ، کره و ژاپن آزمایش شده بود ، اکنون در سراسر جهان در دسترس است. و درست به موقع برای “شکستن فصل” – موج بهاری سالانه زوج های زودتر از زمستان برای جدا شدن و جدا شدن از راه های مختلف قبل از ماه های آفتابی.

برای شروع آمادگی برای تابستان عشق ، فقط به تنظیمات نمایه Tinder خود بروید ، سپس مخاطبی را که می خواهید از خود محافظت کنید انتخاب کنید. پذیرندگان اولیه ویژگی Contact Block حدود دوازده نفر را به لیست آنها اضافه کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *