(تصویر: گتی)

Google Photos اشتراک گذاری عکس با دوستان و خانواده را به صورت جداگانه یا در آلبوم آسان می کند. برای عکس های تعطیلات یا عکس نوه ها برای پدربزرگ و مادربزرگ دور بسیار عالی است ، اما می توانید چند عکس در حساب خود ذخیره کنید که فقط برای چشم شماست.

برای امنیت بیشتر این عکسها ، Google ویژگی “پوشه قفل شده” را به Google Photos اضافه می کند ، که از عکس هایی که می خواهید خصوصی نگه دارید با رمز عبور محافظت می شود. وقتی در Google Photos یا سایر دستگاههای متصل به حساب Google Photos خود مانند Nest Hub که در اتاق نشیمن شما نشسته است ، روی صفحه اصلی نمایش داده نمی شوند.

پوشه قفل شده را با اثر انگشت یا PIN باز کنید.

پوشه های قفل شده برای تلفن های هوشمند Google Pixel حرف اول را می زنند. گوگل می گوید ، این ویژگی “در تمام طول سال” در دستگاه های Android بیشتر منتشر خواهد شد. در تلفن های Pixel ، می توانید عکس ها و فیلم ها را مستقیماً از طریق دوربین در یک پوشه قفل شده ذخیره کنید.

در همین حال ، Google Photos دارای یک ویژگی حافظه است که شما را از عکس های گرفته شده سالها قبل در آن روز آگاه می کند. اما در بعضی مواقع تصاویری روی دستگاه شما وجود دارد که حتی شما نمی خواهید بدون هشدار ، چه یک فرد سابق و چه یک عزیز درگذشته ، آنها را ببینید. بنابراین Google پنهان کردن این تصاویر را بدون حذف کامل آنها آسان می کند.

شیمریت بن یایر ، نایب رئیس Google Photos گفت: “ما به طور خاص از جامعه تراجنسیتی شنیده ایم که بازیابی برخی عکس ها دردناک است ، بنابراین ما در حال کار با شرکای GLAAD خود هستیم و به بازخورد گوش می دهیم تا خاطرات را بیشتر درگیر کنیم” “Google Photos اکنون شامل کنترلهایی برای پنهان کردن عکسهای افراد خاص یا دوره های زمانی خاص است و ما همچنان برای بهبود عملکرد این مشارکت مداوم عکس های جدید اضافه می کنیم.”

بن ییر گفت ، در اواخر تابستان ، یافتن این کنترل ها آسان تر خواهد بود.

هنگامی که Google انواع جدیدی از خاطرات – “بهترین های ماه” و “موارد برجسته سفر” را آزاد می کند ، کنترل ها انجام می شود که تصاویر را در آلبوم های ویژه گروه بندی می کند. به زودی می توانید یک عکس را از حافظه حذف کنید ، خاطرات بهترین ماه را حذف کنید و خاطرات خود را براساس لحظاتی که جشن می گیرید تغییر نام دهید یا حذف کنید. در حال حاضر ، Google به شما امکان تغییر نام یا حذف برجسته سفر را می دهد.

اگر دسته عکسی دارید که می خواهید به Google Photos به روز کنید ، سریع عمل کنید. اول ژوئن 2021 بیایید ، عکسهای بارگذاری شده در این سرویس از 15 گیگابایت فضای ذخیره سازی رایگان که Google به همه دارندگان حساب ارائه می دهد گزارش می شوند. اما عکس هایی که قبلاً بارگذاری یا بارگذاری شده اند قبل از اول ژوئن برای این محدودیت محسوب نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *